ANALYSTER FORKLAR HVORFOR Å KJØP BITCOIN PÅ $ 16 000 ER RISIKO

Bitcoin-okser bør spenne for bøyning ettersom kryptovalutaen stenger over $ 16 000, ifølge Marc Principato fra Green Bridge Investing.

Den administrerende direktøren projiserte nivået som en mulighet for handelsmenn til å låse inn noe overskudd. Han la også til at de mest sannsynlig ville satt pengene tilbake i Bitcoin-markedet på lavere nivåer, og advarte optimister om at de ikke skulle åpne noen lange posisjoner i nærheten av $ 16.000 som et resultat.

„Planen vår krever at tre ting skal utfolde seg før vi kan påta oss noen risiko,“ sa Mr. Principato i et notat publisert mandag. “Først må vi nå et forhåndsbestemt nivå (14 250 til 13 600). For det andre trenger vi prishandling for å produsere et klart oppsett (kartmønster, lysestakemønster osv.). Og for det tredje trenger vi bekreftelse. ”

„Når vi kan måle risiko og finne en gunstig sannsynlighet, blir vi bedt om å dele ideen vår og sette i gang en ny svinghandel,“ la han til.

UTLØPER GRUNNLAG

Uttalelsen fulgte Bitcoins parabolske bevegelse fra $ 10 500 i september 2020 til [nesten] $ 16 500 i november 2020. Mange analytikere er enige om at utsiktene til ultralave renter og uendelig obligasjonskjøp sendte det amerikanske statskassen lavere renter. Det fikk i sin tur investorer til å plassere penger i eiendeler som Bitcoin.

Noen trodde også at et økende finansunderskudd ledet av den amerikanske regjeringens $ 2,3 billioner koronavirusstimuleringshjelp tillot en del av likviditeten å strømme inn i Bitcoin-økosystemet. Mer hausse katalysatorer kom i form av institusjonelle investeringer og PayPal’s beslutning om å lansere Bitcoin kjøp og salg av tjenester på betalingsplattformen.

Andrew Gonci, administrerende direktør i Green Bridge Investing, bemerket likevel at Bitcoin-handelsmenn allerede antok alle oppadgående katalysatorer da de sendte prisen mot $ 16 500. Nå handler kryptovalutaen om sine faktiske spotrater – en overkjøpt eiendel som krever en viss grad av bearish korreksjon.

„De fleste tror du er helt ute eller ute, men hvis du kjøpte 100 millioner Bitcoin til 10 000 kroner og det nå er 160 millioner på 16 000 kroner, vil du sannsynligvis ta minst 16-32 millioner av bordet,“ la Gonci til. . “Slik tenker hedgefondforvaltere; de går ikke på hopium! ”

KAPITALINFLØMING OPP

I mellomtiden mener kjedeanalytiker Willy Woo at kapital går inn i Bitcoin-markedet i et rekordfart enn å gå ut av det. Han siterte Realized Price, en beregning som måler estimert gjennomsnittlig kostnadsgrunnlag som Bitcoin-investorer har betalt. Den har logget sitt bratteste og mest „organiske“ oppløp enn fjorårets „$ 4K-14K-trekk.“

“Organisk prishandling skjer når BTC-kursen følger nøye med investorkapitalen som går inn og ut. Når det er uorganisk BTC-pris blir dominert av kortsiktige derivathandlere, ”la han til.